Referat fra Bestyrelsesmøde 6. september 2022

Referat fra bestyrelsesmøde d.6/9-2022 i Støttekredsen for Bifrost

Til stede: Bent, Claus, Lisbeth, Knud Erik, Kent, Jes og Katja
Dagsordenen godkendes.
Referat fra sidste møde godkendes.
Vi skriver alle under på et vigtigt dokument, så Jes kan komme i banken og få adgang til støttekredsens midler.
Bent foreslår, at der bliver lavet en ny hvervefolder, så vi forhåbentlig kan få flere medlemmer i støttekredsen. Bifrost skal snarest muligt sørge for tre nye billeder til denne folder.
Bent efterlyser mailadresser på så mange af medlemmerne, som muligt, så det bliver nemmere at sende opkrævninger og invitationer til generalforsamlinger.
Vi snakker om mulighed for mobilepay. Det bliver sandsynligvis for dyrt for støttekredsen at skulle oprette, men Jes vil undersøge, hvad det vil koste.
Der skal laves en indmeldelsesblanket.
Støttekredsen betaler 7500 kr. for Art fair samt koncerten med Sussi og Leo ved vores jubilæumsudstilling.
Støttekredsen lover at betale busturen til Skagen d. 23/9 på den betingelse, at der foreligger en fast aftale om prisen. (Busselskabet kommer med et tilbud, så snart de får programmet for turen. Det arbejdes der med på Bifrost, og så får Knud Erik straks besked)
Claus vil stå for udgivelse af Tinas bog. Han kan ikke sige noget præcist om, hvad det vil komme til at koste, men Støttekredsen ser velvilligt på at støtte økonomisk og vil desuden købe et antal eksemplarer af bogen. Tinas far har doneret 2000 kr. til projektet.
Vi snakker om problemet med at få nye elever til Bifrost.
Lisbeth vil lade et par ord falde på Neptunvej, om at vi har flere pladser ledige, og at man er velkommen til at få en praktikperiode.
Bent vil snakke med Michael Kull om den mystiske kendsgerning, at nye elever alle bliver sendt hen på Gaia uden at få lov at se Bifrost først og dermed har muligheden for selv at kunne vælge.
Knud Erik efterlyser forslag til relevante kunstrelaterede ture a la turen til Noldemuseet, så han kan komme i gang med at søge nogle penge. Han mener, at der er gode chancer for at få midler fra f.eks. Grundfos.
Bent vil undersøge paragraf 18 midler…
Næste møde i Støttekredsen bliver torsdag d. 5/1-23
Generalforsamlingen vil finde sted tirsdag d.7/3-23 i Rosenlund.